» تکنولوژی » تصویر روز ناسا: کمای چرخشی دنباله‌دار Pons-Brooks
تصویر روز ناسا: کمای چرخشی دنباله‌دار Pons-Brooks
تکنولوژی

تصویر روز ناسا: کمای چرخشی دنباله‌دار Pons-Brooks

1403-04-27 001,554

ماه آینده، یک دنباله‌دار درخشان در طول خورشیدگرفتگی کامل قابل مشاهده خواهد بود. این تصادف غیرعادی به این دلیل اتفاق می‌افتد که بازگشت دنباله‌دار 12P یا Pons-Brooks به درون منظومه شمسی، آن را به‌طور تصادفی در فاصله 25 درجه‌ای از خورشید در طی خورشیدگرفتگی کامل 8 آوریل قرار می‌دهد.

درحال‌حاضر این دنباله‌دار در لبه موقعیت قابل رؤیت با چشم غیرمسلح قرار دارد و توسط دوربین دوچشمی در اوایل عصر به بهترین وجه می‌توان آن را مشاهده کرد. کافیست به سمت صورت فلکی دوماهی (حوت) نگاه کنید.

بااین‌حال، دنباله‌دار Pons-Brooks حتی درحال‌حاضر نیز نمای خوبی برای تصاویر با دوربین دقیق دارد.

در تصویر روز ناسا چه می‌بینیم؟

تصویر ارائه‌شده ترکیبی از سه رنگ بسیار خاص است که دم یونی دنباله‌دار درحال تغییر به رنگ آبی روشن و کمای بیرونی آن را به رنگ سبز نشان می‌دهد.

مقداری گاز درخشان قرمز در اطراف کما به‌صورت مارپیچی دیده‌ می‌شود. تصور می‌شود که این مارپیچ ناشی از گازی است که توسط هسته، با چرخش دنباله‌دار یخی غول پیکر خارج می‌شود.

اگرچه پیش‌بینی روشنایی آینده دنباله‌دارها همیشه دشوار است، دنباله‌دار Pons-Brooks مستعد اوج و حضیض بوده است. این ویژگی پیش‌بینی میزان روشنایی آن در 8 آوریل و مقابل خورشید را دشوارتر می‌کند.

منبع

هاوین مگ

به این نوشته امتیاز بدهید!

هاوین مگ

هاوین مگ

جدیدترین اخبار حوزه های متنوع تکنولوژی: موبایل، تبلت، لپ تاپ، رباتیک، سخت افزار، شبکه، گجت، امنیت، نجوم و فضانوردی، سیستم های عامل، اپلیکیشن، بازی، خودرو، لوازم خانگی، معماری، عکاسی ، آینده و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
ورود / عضویت