» تکنولوژی » راهنمای جامع پرورش مرغ گوشتی
راهنمای جامع پرورش مرغ گوشتی
تکنولوژی

راهنمای جامع پرورش مرغ گوشتی

۱۴۰۳-۰۵-۱۶ 00

سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

یکی از صنایع بسیار مهم و پولساز برای صاحبان کسب و کار می تواند پرورش مرغ گوشتی باشد. پرورش مرغ گوشتی به منظور کشتار می تواند سوددهی نسبتا بالایی داشته باشد. امروزه با وجود تورم و افزایش قیمت ها، مردم بیش از گذشته به مصرف گوشت مرغ روی آوردند؛ از این رو در این میان افرادی که به فکر پرورش مرغ گوشتی باشند، می توانند درآمد چشم گیری از این راه کسب نمایند اما برای تحقق این امر، داشتن دانش در زمینه مرتبط از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ما در این مقاله راهنمای جامع پرورش مرغ گوشتی را شرح می دهیم تا بتوانید با جزئیات از تمامی مراحل آگاه شوید.

1.     فضایی برای رشد فراهم کنید.

اولین و مهم ترین مرحله برای پرورش مرغ گوشتی، فراهم کردن یک مکان مناسب است تا بتوانند بدون مشکل در آن جا رشد کنند. جوجه های گوشتی به مکانی خشک، تمیز و بدون آلودگی نیاز دارند تا بتوانند به اندازه رشد کنند. پیش از تهیه فضای مناسب، به تعداد جوجه هایتان دقت کنید. اگر تعداد جوجه ها زیاد باشد، برای راحتی آن ها ناچارا باید فضای بزرگتری تهیه کنید.

2.     از تجهیزات مناسب استفاده کنید.

تجهیزات و ابزارها که برای راحتی جوجه ها و مرغداران ایجاد شده است، می تواند در رشد بهتر جوجه ها موثر باشد. استفاده از دانخوری، آبخوری، هیترها و… از جمله تجهیزات موجود در مرغداری هستند که پیشنهاد می کنیم آن ها را تهیه کنید.

پیشنهاد می کنیم تجهیزاتی که خریداری می کنید با کیفیت باشند تا به راحتی خراب نشوند. مرغابی یک پلتفرم برتر در این زمینه است که تمامی تجهیزات مرغداری را با کیفیت و به همراه قیمت مناسب ارائه می کند. شما می توانید برای مشاهده محصولات مرغابی به سایت آن ها با آدرس اینترنتی https://www.morghabi.com/ مراجعه نمایید.

3.     فضا را گرم نگه دارید.

جوجه های کم سن و سال برای اینکه بتوانند به خوبی رشد کنند نیاز به گرما و دمای نسبتا بالایی دارند. معمولا برای جوجه از لامپ های گرمایی استفاده می کنند تا جوجه ها را مانند جوجه مادر گرم نگه دارند. حتما سعی کنید از این چراغ ها در تعداد بالایی تهیه کنید و ذخیره ر انبار داشته باشید تا در صورت بروز خرابی یا مشکل، جوجه ها سردشان نشود.

جوجه هایی که تازه متولد شده اند در هفته اول زندگی خود باید در دمای 35 درجه سانتی گراد نگهداری شوند و پس از آن به مدت 4 هفته و هفته ای 5 درجه از دما بکاهید. فضای نگهداری جوجه ها را از روز قبل مهیا کنید تا جوجه ها به دلیل سرما تلف نشوند. جدول زیر نشان دهنده دمای مناسب برای جوجه ها در سنین مختلف است:

هفته اول زندگی جوجه 35 درجه سانتی گراد
هفته دوم زندگی جوجه 32 درجه سانتی گراد
هفته سوم زندگی جوجه 29 درجه سانتی گراد
هفته چهارم زندگی جوجه 26 درجه سانتی گراد
هفته پنجم زندگی جوجه 23 درجه سانتی گراد
هفته ششم زندگی جوجه 21 درجه سانتی گراد

4.     بستر جوجه، وسیله ای برای جلوگیری از بیماری

در مورد قبلی درباره دمای مورد نیاز جوجه ها برای رشد بحث کردیم اما اگر بخواهیم به جزئیات توجه کنیم، باید بدانید که کف سالن یا محل نگهداری جوجه ها نیز باید گرم باشد. برای این منظور از رول بستر استفاده کنید. رول بستر علاوه بر گرم کردن کف سالن، می تواند رطوبت فضولات را  جذب کند و تعویض آن بسیار راحت است.

همچنین علاوه بر رول بستر می توانید از پوشال های مخصوص مرغداری استفاده کنید اما توجه داشته باشید تا جوجه هایتان آن ها را با غذا اشتباه نگیرند؛ بنابراین پیشنهاد می کنیم تا زمانی که جوجه هایتان بالغ نشده اند از خرید آن ها خودداری نمایید.

5.     آب تمیز تهیه کنید.

جوجه ها در چند روز اول زندگی خود نه زیاد می نوشند و نه خیلی می خورند؛ زیرا از کیسه زرده خود استفاده می کنند اما با این حال با گذشت چند روز آن ها شروع به خوردن و نوشیدن می کنند، از این رو آب تمیز در دسترس داشته باشید. اگر جوجه هایتان نسبتا بی حال هستند با اضافه کردن اندکی شکر در آب آن ها، سطح انرژیشان را افزایش دهید.

6.     نظارت بر تغذیه صحیح

جوجه ها برای تبدیل شدن به مرغ گوشتی باید تغذیه صحیح و اصولی داشته باشند تا پروار شوند. معمولا در هفته اول زندگی از پیش دان استفاده می کنند تا بتوانند انرژی را در بدنشان افزایش داد. با افزایش سن و مصرف میان دان و پس دان ها، از کنسانتره مرغ گوشتی نیز استفاده نمایید تا تمامی ویتامین ها و کمبودهای بدن جوجه ها برطرف گردد.

همچنین علاوه بر موارد بالا که به صورت کلی ذکر کردیم، نژاد حیوانات را در نظر بگیرید. میزان رشد و تغذیه جوجه ها، تا حد زیادی به نژاد آن ها بستگی دارد. دقت کنید که مواد معدنی، ویتامین و پروتئین به اندازه کافی به جوجه ها برسد تا روند رشد آن ها بدون مشکل باشد.

جمع بندی

ما در این مقاله سعی کردیم 6 نکته مهم برای پرورش مرغ گوشتی را برایتان شرح دهیم اما توجه داشته باشید که علاوه بر این موارد، بهتر است از یک فردی که تجربه هایی در این زمینه دارد ارتباط بگیرید. همچنین به بازاریابی مرغ گوشتی نیز فکر کنید. همانطور که از نام این طیور پیداست، از مرغ گوشتی برای تولید گوشت استفاده می شود؛ بنابراین می توانید بازار هدف خود را ساده تر بیابید.

منبع

هاوین مگ

به این نوشته امتیاز بدهید!

Avatar

هاوین مگ

جدیدترین اخبار حوزه های متنوع تکنولوژی: موبایل، تبلت، لپ تاپ، رباتیک، سخت افزار، شبکه، گجت، امنیت، نجوم و فضانوردی، سیستم های عامل، اپلیکیشن، بازی، خودرو، لوازم خانگی، معماری، عکاسی ، آینده و …

دیدگاهتان را بنویسید

×
ورود / عضویت